Idag gick startskottet för FI12YB

11:00 samlades ett gäng förväntansfulla killar för att starta sin resa inom yrkesintroduktion inriktning finsnickeri. Till er alla vill jag säga varmt välkomna och jag ser fram emot en spännande och utvecklande tid med er.

Här på lärbloggen kommer jag att lägga upp saker om vårt gemensamma lärande. Det kommer att fungera som ett nav att återkomma till för att lära sig nytt, repetera och kommunicera med varandra. Den kanske viktigaste funktionen är att synliggöra lärandet.

Jag inspireras av Christian Lundahls arbete kring bedömning för lärande, så lärbloggen bygger på vetenskaplig grund och beprövad metod.

Lärbloggen är i första hand för eleverna i FI12YB och deras lärande. Den är även till för mitt egna lärande. Jag hoppas även inspirera andra i deras lärande.

Skriv gärna kommentarer, bloggen är under ständig utveckling och återkoppling mottages gladeligen.

Kennet Gonzalez

5 tankar om “Idag gick startskottet för FI12YB

  1. Vilket spännande initiativ med en lärblogg! Det ska bli roligt att följa med klassen även på det här sättet!

    Rektor Jennie

  2. Hej! Jag måste bara tacka för en inspirerande blogg! Jag har nyligen börjat arbeta som hantverkspedagog för män och kvinnor i arbetsträning och denna blogg har verkligen gett mig mycket nyttig kunskap!

Hej ! Vad tycker du om det här inlägget? Skriv en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s